Judo Klub Kamnik
Naročite se na e-novice
Piši nam Judo Klub Kamnik Facebook
Judo klub KamnikJudo klub Kamnik je bil ustanovljen marca 2013 s sedežem v Kamniku. V klubu je možnost vadbe juda za vse generacije. 
 
Janja Lamut, nekdaj uspešna tekmovalka in medalistka z največjih tekmovanjih v judu v kategoriji do 48 kg, reprezentantka naše "zlate" generacije deklet (Urška Žolnir, Raša Sraka, Lucija Polavder, Petra Nareks), ki so postavljala mejnike slovenskega juda. Zadnjih 17 let pa trenerka otroških programov za množičnost v judu, je aprila 2012 iskala možnosti, da judo pripelje v kraje, kjer ga do sedaj še ni bilo. V Kamniku je dobrega pol leta kasneje našla prostore, ki so bili idealni za začetek kluba. Judo klub Kamnik je bil ustanovljen 7.marca 2013.
 
Poleg vseh programov rekreacije, smo posebaj načrtovali tekmovalni program za otroke, ki si želijo v judu potrjevati na tekmovanjih. Judo klub kamnik je del povezave društev Male šola juda, ki ima s svojimi 45 šolami blizu 2000 otrok in Judo kluba Bežigrad, ki je vodilni klub za vzgojo mladih tekmovalcev v Sloveniji, v članski konkurenci pa daleč pred vsemi ostalimi, ob boku vodilnega celskega Sankakuja.
 
V judo Klubu kamnik učijo trenerji Male šole juda in mojstri iz JK Bežigrada, ki bdijo nad delom kamniških tekmovalcev in jih počasi vzgajajo za nadaljne delo v JK Bežigrad (Ljubljana), kjer imajo tako odlične vadbene pogoje, kot najbolše trenerje v slovenskem prostoru, ki so po večini tudi sami bili vrhunski tekmovalci, z medaljami z največjih prvenstev in nekateri celo večkratni olimpijci.
 
 
 
 
 KONTAKT

Tel: 051 306 306
 
Mail: judoklubkamnik@gmail.com
 
Mail: info@malasolajuda.si
 
Facebook
Naročite se na e-novice