Judo Klub Kamnik
Naročite se na e-novice
Piši nam Judo Klub Kamnik Facebook
Aktualno VPIS NOVIH ČLANOV!

V soboto, 27. januarja 2018, se je v Šenčurju pri Kranju odvijalo državno prvenstvo za starejše deklice in dečke U14, kjer sta izjemen uspeh požela judoista Judo kluba Kamnik. Brina Frece je postala državna prvakinja, Jakob Plantarič pa je bil deveti. Judoisti Judo kluba Kamnik so se v soboto, 27. 1. 2018, z Judo klubom Bežigradom in Judo klubom Vrhniko, ki so klubi v poslovni skupini, skupaj udeležili državnega prvenstva za starejše dečke in deklice U14. Podrobneje vam predstavljemo naše tekmovalce, ki trenirajo v Judo klubu Kamnik. Izjemno veseli smo, da vam lahko predstavimo novo državno prvakinjo Brino Frece. 

torek, 12. decembra 2017, ob 17.00 uri, bomo v Judu klubu Kamnik (Ljubljanska 45a, Kamnik, 3. nad.) tradicionalno priredili novoletno zabavo vseh vadečih, njihovih staršev in trenerjev.

V sodelovanju z Malo šolo Juda in Judo kluba Bežigrad, smo za vas v Kamniku pripravili še boljše programe in vas vabimo k vpisu v novem šolskem letu. 5.9. začnemo z vadbami v novi sezoni.

 
V soboto 28.5. smo se na Veronikinem festivalu Judoisti Kamnika, Bežigrada in Male šole juda, družili z otroki in starši na tatamiju ob stojnici ter izvedli nastop na osrednjem odru festivala. Točka je bila nadvse atraktivna in vredna ogleda.

Da je vse skupaj tako lepo uspelo, se je poleg judoistom, ki so izvedli izjemno točko, potrebno zahvaliti tudi staršem, da so poskrbeli za odlično vzdušje in prigrizke.


V Mariboru, se je 4.2. odvijalo Državno prvenstvo v dveh starostnih kategorijah, v katerih smo tudi judoisti Kamnika imeli svoja predstavnika: Jakob Plantarič (U14-na sliki levo) in Lan Balantič (U18-na sliki desno).

 18.3. se je v Murski Soboti odvijalo tekmovanje slovenskega pokala v judu za starejše dečke in deklice, ter mlajše kadete in kadetinje. Od treh kamničanov, ki so se udeležili tekmovanja, je najvišje posegel Jakob Plantarič in osvojil bronasto medaljo!

Na prireditvi ob zaključku leta, je JK Kamnik priredil JUDO KAMFEST, na katerem se je zbralo preko 100 mladih judoistov in njihovih staršev. Prireditev, ki se je 21.12. odvijala v prostorih Judo kluba Kamnik na Ljubljanski 45a, je zaključila 10 dnevni klubski festival JUDO KAMFEST, ki se je začel 12.12. z Olimpijskim večerom OLIMPIJSKE PRVAKINJE Urške žolnir.

Na zaključni prireditvi so bile predstavljene 4 točke judoistov. Po končanih nastopih, pa je otroke presenetil božiček in jih obdaril z dobrotami.

Predstavljen je bil tudi novi trener, mojster juda Jan Hvalec, ki prihaja iz vrst Ljubljanskega Bežigrada, katerega podružnica je Judo klub Kamnik.


V ponedeljek 12.12. je judoiste Kamnika na trningu obiskala Olimpijska prvakinja v judu Urška Žolnir. Mladim judoistom je pokazala nekaj judo tehnik in vaj, mlajšim pa se je pridružila tudi v borbi za repke, med drugim se je z mladimi podružila tudi v "dnevni sobi", kjer so se judoisti lahko z njo pogovarjali, se slikali in dobili njen avtogram. 
S trenerko Janjo Lamut, sta z Urško Žolnir prijateljice še iz časov, ko sta skupaj, kot reprezentančni kolegici vsaka v svoji težinski kategoriji teptali pot slovenske judoistične pravljice. V tistih letih sta se skupaj še z drugimi judoistkami iz reprezentance veselile tudi prvih uspehov in kolajn na velikih tekmovanjih. Nato pa je Urška prišla do prve ženske olimpijske kolajne v judu, bron iz Aten 2004, Janja pa se je namesto olimpijskih iger veselila rojstva sina in takrat se je Janja iz tekmovalnega juda preselila v trenerske vrste.

Veseli smo bili Urškinega obiska, za nas je bilo to kot darilo Božička ali dedka Mraza, za kar se ji vsi lepo zahvaljujemo!

 

12.in 13. novembra, je v Slovenj Gradcu potekalo veliko mednarodno tekmovanje v konkurenci 33 držav, kjer že 4 leto zapored mtekmuje preko mladih 1000 judoistov.

Judo klub Kamnik je imel na tekmovanju 2 predstavnika: Nik Purnat je tekmoval pri starejših dečkih (U14), Lan Balantič pa pri mlajših kadetih U16.


 
1 2 3 4
   
 KONTAKT

Tel: 051 306 306
 
Mail: judoklubkamnik@gmail.com
 
Mail: info@malasolajuda.si
 
Facebook
Naročite se na e-novice