Judo Klub Kamnik
Naročite se na e-novice
Piši nam Judo Klub Kamnik Facebook
Judo klub Kamnik

V Judo klubu Kamnik se vse leto kaj dogaja, za vas imamo pripravljene različne vadbe, katerih podrobnejši opisi sledijo v nadaljevanju strani. To je klub za vse starosti in radosti!
 
 Aktualno

 VPIS NOVIH ČLANOV! več
Vadbe
 
 

Vadba juda za otroke stare 4 in 5 let temelji na učenju judo padcev, kjer otroci skozi namenske igre in poligone pridobivajo motorične spretnosti. Tudi UNESCO priporoča judo, kot najbolj popolna vadba za psihomotoričen razvoj otrok. Vadba poteka skozi celo sezono, 1x tedensko po 45 minut. VPISUJEMO CELO LETO!     več »
 
 

OSNOVNE ŠOLE, kjer poteka program MALA JUDO ŠOLA: OŠ STRANJE OŠ TOMA BREJCA OŠ FRANA ALBREHTA KAMNIK OŠ MARIJE VERE Vadba je namenjana otrokom, kjer imajo vadbo juda, kot izvenšolsko dejavnot na matični osnovni šoli.  Je na seznamu tvoja osnovna šola? Potem nas lahko poiščeš na šoli, stopi do mize z gradivom za izvenšolske dejavnosti in poišči JUDO LETAK, termini pa bodo napisani tudi na plakatu za judo na vaši šoli.    VPISUJEMO CELO LETO! več »
 
 

Ta začetni program juda, je namenjen predvsem osnovnošolskim otrokom, ki začnejo z vadbo v klubu. Vadba poteka 2X tedensko po 1 šolsko uro. VPISUJEMO CELO LETO! več »
 

 


 
 

 Skupina se že udeležuje resnejših tekmovanj, tudi državnih prvenstev in nekaterih tekmovanj celo v tujini.  več »
 
 

JK Kamnik deluje pod okriljem Male šola juda, kot naveza z Judo klubom Bežigrad iz Ljubljane, kjer se kalijo najboljši borci tudi v svetovnem merilu.   V JK Kamniku se postopoma uvedejo skupni treningi pri JK Bežigrad, skupaj z bežigrajčani odhajajo na tekmovanja in priprave, kot del celote, kasneje pa vsi, ki si želijo usmeriti v kakovostni in vrhunski šport, preidejo na vadbo v Ljubljani (Srednja šola).    Nekaj najbolj uspešnih judoistov, ki prihajajo iz šole Judo kluba Bežigrad:   več »
 
 

 Vadba je namenjena sprostitvi in osvajanju osnovnih judo tehnik. Vadeči se vsako leto naučijo izvajati tehnike in vse elemente, ki so potrebni za osvojitev višje stopnje pasu po pasovnem programu judo zveze. Vadeči preidejo po vsakem izpitu na višjo težavnost, kjer pa se počasi srečajo tudi z judo borbo in judo katami, kar je zahtevano znanje za osvajanje višjih pasov v judu. Cena: 35EUR  več »Lokacija

JKK lokacija
JUDO KLUB KAMNIK s sedežem društva v Kamniku, na Ljubljanski 45a.
 
Klubska vadba poteka na:
 
TELOVADNICA "STOL"- ŠK FENIKS
Ljubljanska 45a
1241 Kamnik

in vadba juda na osnovnih šolah:
 
http://www.malasolajuda.si/sole
 
 KONTAKT

Tel: 051 306 306
 
Mail: judoklubkamnik@gmail.com
 
Mail: info@malasolajuda.si
 
Facebook
Naročite se na e-novice